Μαρτυρίες Πελατών


Μαρτυρίες Πελατών


Αντιμετώπιζα προβλήματα στην μέση μου από νεαρή ηλικία, παρά την συστηματική παρακολούθηση του προβλήματος μου και επισκέψεις σε διάφορους ειδικούς. Η συμβολή του κ. Παρλάντζα ήταν καθοριστική, καθώς με βοήθησε να ξεπεράσω το πρόβλημα μου και επιπλέον με την καθοδήγηση του και τις συμβουλές του να περιορίσω σημαντικά τις όποιες ενοχλήσεις, εφαρμόζοντας ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα εύκολων και σύντομων ασκήσεων στο σπίτι.

ΠΕΡΙΚΛΗΣ Κ.

Από την αρχή φάνηκε ότι δεν ήταν εύκολη υπόθεση η παράλυση του αριστερού νεύρου του προσώπου μου με αποτέλεσμα να μην μπορώ να ελέγξω σχεδόν τους μυς του μισού μου προσώπου. Για έναν άνθρωπο των 30 ετών με απαιτητικό επάγγελμα (πωλητής) η όλη υπόθεση δεν είναι απλά δυσλειτουργική αλλά κρίνεται και η καριέρα του. Το αβέβαιο της παραμονής στο συγκεκριμένο εργασιακό χώρο συνοδευόταν από την απογοήτευση ως προς την εμφάνισή μου η οποία επιβεβαιώνονταν κάθε ημέρα από την δυσάρεστη έκπληξη του προκαλούσα στους γνωστούς μου.

Όλο αυτό το μαρτύριο ευτυχώς μετά από συστηματική θεραπεία 6 μηνών με το Κο Παρλάντζα έλαβε τέλος και αισθάνομαι πλέον σαν να ξαναγεννήθηκα αφού πλέον δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα και ανέκτησα και πάλι την αυτοπεποίθηση μου.
Φαίνεται ότι τελικά πρέπει να χάσεις κάτι για να το εκτιμήσεις (εμφάνιση) αλλά χρειάζεσαι και τους κατάλληλους ανθρώπους να σε βοηθήσουν για να τα επανακτήσεις

ΝΙΚΟΣ Κ.

Ο πόνος στον αυχένα, όσο κι αν φαίνεται περίεργο, είναι ένα συχνό πρόβλημα της εποχής μας. Από την ηλικία των 35 ετών ξεκίνησαν τα προβλήματα. Ένα πρωινό ξύπνησα με φοβερό πονοκέφαλο, πόνο στον αυχένα και ζάλη. Μετά από πολλαπλές εξετάσεις, διαπιστώθηκε το πρόβλημά μου <αυχενικό σύνδρομο> και ο γιατρός μου χορήγησε φαρμακευτική αγωγή καθώς και φυσικοθεραπεία. Πέρα λοιπόν από τα χάπια, συνεχίζω εδώ και 8 χρόνια να κάνω φυσικοθεραπεία στον κ. Παρλάντζα Βασίλειο, έναν έμπειρο, πολύ καλό φυσικοθεραπευτή και άνθρωπο, που από την πρώτη στιγμή, εφαρμόζοντας ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα, η πάθησή μου βαίνει προς το καλύτερο. Εφαρμόζω τη συμβουλή του και κάνω φυσικοθεραπεία 2 φορές το χρόνο και με τις χρήσιμες οδηγίες του νιώθω κάθε φορά σαν να ξαναγεννιέμαι. Και όλα αυτά σε ένα θεραπευτήριο υπερσύγχρονων μηχανημάτων με ένα ευχάριστο περιβάλλον. Σε κάθε περίπτωση χρειάζεται το κατάλληλο άτομο για τη συγκεκριμένη πάθηση του καθενός μας.

ΛΑΖΑΡΟΣ ΧΑΛΚΙΑΣ